2 de abril de 2014

Galetes pintades amb xocolata

Aquestes galetes són les típiques de mantega, que sempre queden molt bones es conserven encara millor, si voleu la recepta de les massa de les galetes aquí. 

Estas galletas son las típicas de mantequilla, que siempre quedan muy buenas y se conservan aun mejor, si queréis la receta de las masa de las galletas aquí.



Aquesta vegada estan decorades amb la tècnica amb nom anglès, "brush embroidery" que podríem traduir al catala una cosa així com tècnica de brodat amb pinzell o raspall. No té molta complicació perquè ni tan sols hem de deixar la forma de les flors definides, ja que en passar el pinzell queda difuminada.

Esta vez están decoradas con esta técnica con nombre inglés,“brush embroidery”  que podríamos traducir al castellano algo así como técnica de bordado con pincel o cepillo. No tiene mucha complicación porque ni siquiera tenemos que dejar la forma de las flores definidas, ya que al pasar el pincel queda difuminada.


Per realitzar aquesta tècnica s'utilitza glaça reial, però jo aquesta vegada les he brodat amb xocolata.

Para realizar esta técnica se utiliza glasa real, pero yo esta vez las he bordado con chocolate.


Per preparar la xocolata, necessitareu la mateixa quantitat de nata 35% de greix que de xocolata per fondre.
Escalfar la nata sense que arribi a bullir retirar del foc i afegir la xocolata a trossos petits i per tandes, per tal que així es desfaci més ràpid, amb la l'ajuda d'una espàtula anirem incorporant els dos ingredients, fins a tenir una barreja llisa i sense cap trosset de xocolata per desfer.
Deixarem refredar la xocolata, així es posarà més grassoneta i augmentarà el seu volum, i ara si!!!, màniga pastissera, filtre del número 1 o 2 de Wilton hi ha brodar.
Espero que us hagi agradat ...

Para preparar el chocolate, necesitaréis la misma cantidad de nata 35% de grasa que de chocolate para fundir. 
Calentar la nata sin que llege a hervir retirarla del fuego y añadir el chocolate a trozos pequeños y por tandas, para que asi se deshaga mas rapido, con la ayuda de una espatula iremos incorporando los dos ingredientes, hasta obtener una mezcla lisa y sin ningun pedacito de chocolate por deshacer.
Dejaremos enfriar el chocolate, asi se pondra mas gordito y aumentara su volumen, y ahora si !!!, manga pastelera,boquilla del numero 1 o 2 de Wilton hi ha bordar.
Espero que os haya gustado...

No hay comentarios:

Publicar un comentario