19 de febrero de 2013

Galetes flor en fondant i lacasitos

Ingredients:

250 gr. de mantega a temperatura ambient
250 gr. de sucre glass
1 ou XL a temperatura ambient
650 gr. de farina tamisada
1 rajolí de llet per lliga la massa
Aroma de vainilla


Preparació: 
Mesclarem la mantega amb el sucre fins que estigui ben integrat, afegirem l' ou i posarem la farina a cullerades poc a poc fins que la tinguem tota integrada, el rajolí de llet i l’aroma de vainilla, ho acabarem de amassar amb les mans.

Farem una bola grossa que partirem en dos o tres trossos els  embolicarem amb paper de film  i guardarem a la nevera una hora per que prengué consistència la massa ja que porta mantega.


Treure’m la massa de la nevera paquet a paquet l’ estirament amb un corro i amb el motlle que haurem escollit anirem tallan les galetes, que posarem a una safata amb paper vegetal per que no sens enganxin.

Una vegada la safata plena la  posarem a la nevera uns 15 minuts per que tornen agafar consistència les galetes i així amb totes les safates que omplim.

Les passarem directament de la nevera al forn així no perden la forma.

Ja tindrem el forn calent a 170º o 180º i les courem uns 12-15 minuts depenent del gruix de la galeta.

Una vegada ja fredes les passarem a una reixeta.

Per decorar-les farem servir pasta de sucre (fondant) estirarem la pasta amb un corro i amb el mateix tallador que hem fet servir per les galetes ara tallarem el fondant.

Ja tenim les galetes i el fondant amb la mateixa forma, per unir-los passarem un pinzell en la punta humida amb aigua, per damunt de la galeta i a sobre posarem el fondant.

En aquesta ocasió com son flors, també hi posarem un lacasito al centre, que el podem pegar amb una mica de dolç de llet.


Espero que vos agradin, als nens els encanten i estan bonissimessss



No hay comentarios:

Publicar un comentario