12 de noviembre de 2015

Galetes de carbassa


Passada la festa de halloween, segur que tens a casa alguna carbassa que per insistència dels nens hauras comprat per decorar la casa.
Doncs ja ha arribat el moment d'aprofitar-la i preparar aquestes delicioses galetes de carbassa.

Ingredients:

150 gr. de mantega

1 ou L
150 gr. de sucre
150 gr. de puré de carbassa
450 gr. de farina
1 culleradeta de canyella
xips de xocolata al gust



Trosseja uns 200 grams de carbassa (millor coure una mica més de la quantitat indicada a la recepta) i posa-la en un cassó amb una mica d'aigua, la justa per cobrir els trossos. Cou a foc lent fins que estigui ben feta. Sabràs que ja està a punt quan al punxar-la amb un palet notis que està tova. Quan la tritures amb la batedora treu-li l'aigua de la cocció. Després deixa que refredi, o almenys que estigui bastant temperada.
Bat la mantega amb el sucre.
Afegeix l'ou i torna a batre.
És el torn d'incorporar el puré de carbassa (recorda que són 150 grams). No bates molt, només barreja el just i necessari perquè s'integrin els ingredients.

Arriba el moment d'incorporar la farina i la canyella.
Finalment afegeix les xips de xocolata que vulguis.
Fes boletes amb la mateixa mida, però quan les posis a la safata de forn folrada amb paper vegetal, aixafa-una mica. Finalment enforna a 180º durant 20 minuts (dependrà de la mida amb què les facis). Quan les treguis deixa les uns minutets a la safata (més o menys 3) per passar-les finalment en una reixeta per refredar.



Aquestes galetes de carbassa estan boníssimes !!, la textura, el sabor ... tot. 
La recepta és súper fàcil i ràpida .

No hay comentarios:

Publicar un comentario