27 de abril de 2014

Layer Cake pètals de xocolata


Com ja sabem una layer cake s'acostuma a confeccionar amb diverses capes de pa de pessic units per un farciment (melmelada, crema, mantega ...) i generalment cobert amb un glacejat (que combini amb el farciment). Poden ser dues, tres, quatre capes o moltes més
Avui el nostre layer cake està realitzat amb tres capes de pa de pessic de xocolata, banyades amb almívar de maduixes i cobertes amb xocolata negra i nata muntada
L'hem decorat amb tres tipus de xocolata diferent per aconseguir un acabat degradat i coronat amb nata muntada.
Como ya sabemos un layer cake suele confeccionarse con varias capas de bizcocho unidos por un relleno (mermelada, crema, mantequilla…) y generalmente cubierto con un glaseado (que combine con el relleno). Pueden ser dos, tres, cuatro capas o muchas más.
Hoy nuestro layer cake esta realizado con tres capas de bizcocho de chocolate, bañadas con almibar de fresas y cubiertas con chocolate negro y nata montada.
La hemos decorado con tres tipos de chocolate diferente para conseguir un acabado degradado y coronado con nata montada. 



Layer cake 


No hay comentarios:

Publicar un comentario