25 de noviembre de 2013

Cupcakes de cappuccino


Ingredients :


75gr. de mantega
75gr. de sucre moreno
1 ou
100gr. farina per bescuits
2 cullerades de nata liquida
1 cullerada de cafè o essència de cafè
Mitja culleradeta de llevat en pols



Preparació :

Preescalfa el forn a 180 º C . (Aire dalt i baix ) .

Bat en un bol durant tres minuts i amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques els 75gr . de mantega , les 2 cullerades de nata liquida i els 75gr . de sucre moreno . Incorpora l'ou a poc a poc fins aconseguir una massa uniforme .

A continuació en un altre bol , tamisa els 100gr . farina per bescuits, la mitja culleradeta de llevat en pols i la culleradeta de cafè mòlt i incorpora'ls a la barreja . Remou fins a aconseguir una massa homogènia .

Reparteix la massa en els motlles , no els omplis més de 2 /3  i enfornals durant 15 o 20 minuts , o fins que la massa pugi i quedi consistent , pots comprovar si estan fets punxant al centre del cupcake amb un escuradents ha de sortir net , important no obrir el forn abans dels quinze primers minuts .

Deixa refredar els cupcakes cinc minuts en el motlle i després passa'ls a una reixeta fins que estiguin freds del tot .


Ingredients per al frosting :


100gr . de mantega
50gr . de sucre glas
50gr . de sucre moreno
1 cullerada de nata liquida
1 culleradeta de cafè o essència de cafè


Preparació del frosting de Cappuccino :


En un cassó a foc lent aboca els 100gr . mantega , la cullerada de nata líquida i remou . A continuació s'incorpora poc a poc els 50gr . del sucre glas i els 50gr . de sucre moreno . Un cop hagis obtingut una massa homogènia , afegeix la culleradeta de cafè o d'essència de cafè .

Deixa reposar una mica la barreja , fins que agafi consistència , per poder passar a la màniga pastissera i decorar els cupcakes amb el filtre que més us agradi , a sobre podeu posar una mica de sucre de colors .



No hay comentarios:

Publicar un comentario