3 de octubre de 2013

Cake pops de fondant


Recepta per fer Cake pops amb la "maquineta"




Ingredients: 24 unitats
 

50 ml. d'oli suau
100 gr. de sucre blanc
100.gr. de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
55 ml. de llet
Una culleradeta de suc de llimona
1 ou L
Aroma o extracte al gust
Colorants en pasta si voleu tenyir la massa de color



Decoració:


Bastonets per cake pops
Càpsules de paper mini
Sprinkler

Fondant líquid


Preparació:

Barregem la llet amb el suc de llimona, deixem reposar 5-10 minuts (amb aquesta barreja aconseguirem tenir buttermilk).

Batem bé l'oli amb l'ou i el sucre. Incorporem la meitat de la farina, tamisada amb el llevat químic. Incorporem la llet. Afegim la resta de la farina.
 
Incorporem l'aroma. Si voleu tenyir, aquest és el moment. Dividir la massa en tres o quatre i afegir els vostres colors en pasta favorits.
 
Ja està preparada per a usar amb la maquineta.

Recordeu: triguen uns 5-6 minuts a fer-se i només cal omplir les cavitats amb una cullerada o una mànega pastissera sense boquilla només tallant la punta de la bossa.

Un cop fetes les boletes, les deixem refredar i ja les podem decorar.

Mullem la punta del palet en una mica de melmelada d'albercoc calenta i el clavem a la boleta quan es refredi quedarà enganxat.
Ara passarem un pinzell mullat en almívar o amb la mateixa melmelada d'albercoc amb la qual hem punxat els palets, per tot el contorn de la boleta, això ens servirà perquè el fondant quedi enganxat. Ho deixarem assecar 15 minuts i ja es poden decorar.

Per decorar utilitzarem fondat (pasta de sucre), que aconseguirem fer-ho líquid ficant al microones en sessions de 10 segons fins aconseguir el punt desitjat al final també es pot posar unes gotes d'aigua per acabar de alleugerir.


Agafarem el cake pops pel palet i el submergirem en el fondant deixant caure l'excés que sobre.

I ja estan els cake pops apunt!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario