10 de octubre de 2013

Bundt Cake de carbassa

Per a un motlle de Bundt cake de 18 cm de diàmetre

Ingredients :

125 gr . farina rebosteria
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre en pols
3 gr . sal
2 ous L
150 gr . sucre
125 ml . oli d'oliva suau
200 gr . de puré de carbassa ( jo vaig fer servir una carabassa torrada al forn , després la vaig pelar,triturar i llest)

60 gr . de xips de xocolata



Preparació :

Preescalfem el forn a 175 º C.

Greixem el motlle d'oli ( mullem un paper de cuina amb oli i ho passem bé per l'interior de tot el motlle ) .


Tamisem la farina amb el bicarbonat , la sal , el gingebre i la canyella, i reservem.


Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i escumen .

Afegim l'oli en forma de filet i sense deixar de batre , lentament , fins que estigui ben integrat .

Li donem un batut a màxima potència perquè quedi tot ben emulsionat, durant un minut .

Ara afegim el puré de carbassa i batem just perquè integri .

Anem afegint la farina , a poc a poc , batent el just perquè quedi tot ben mesclat.

Afegim les xips de xocolata i remenem suaument .

Aboquem la massa en el motlle, li donem uns copets secs perquè es distribueixi bé per tot l'interior .

Posem al forn damunt d'una reixeta durant uns 40-45 minuts , o fins que punxem amb un escuradents i surti net .

La deixem reposar en el motlle deu minuts .

Desmotllem i deixem refredar per complet en una reixeta .


Glacejat:

50 gr. de sucre glass
100 gr.de formatge d'untar ( tipus Philadelphia )
1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
2 cullerades soperes de suc de taronja


Col·loquem el sucre i el formatge en un bol i batem a mitja potència fins que estiguin ben barrejats.


Afegim l'extracte de vainilla i el suc de taronja, i seguim batent fins que obtinguem la consistència desitjada .


No hay comentarios:

Publicar un comentario