6 de junio de 2013

Magdalenes, muffins i cupcakes diferències bàsiques


Diferències bàsiques!!!

Ençà que els cupcakes s'han posat de moda a Espanya sovint se solen confondre'ls amb les magdalenes o els muffins. Malgrat que comparteixen ingredients i se solen enfornar en motlles de paper, en realitat els tres tenen gustos i textures bastant diferents. Per això, he preparat una relació amb algunes diferències entre aquests tres cosins germans de la rebosteria.




Les magdalenes, no tenen adorns, entre altres ingredients, solen portar oli i llevat, tenen mes copete i són més dolces i esponjoses.




Els muffins es preparen amb mantega, no tenen adorns solen ser molt planets, sense copete i menys dolços, també admeten ingredients salats.




Els cupcakes són petits pastissos esponjosos i amb poc copete, es preparen amb mantega, poden portar farcit, i van ricament decorats amb frosting o fondant.


En l'elaboració de les masses també es diferencien, la massa dels muffins s'ha de batre el mínim possible perquè no entre aire i la massa de les magdalenes es baten les clares a punt de neu precisament perquè la massa quedi airejada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario